Revi huulesi irti äläkä sano mitään

Runoilija Hayalet-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö tavallinen, taivaanrannan maalari
vastarannan piski niin kuin kerran sanottiin
 

Haluan nähdä sinut vielä kerran

ennen kuin lähdet

jotta muistaisin sinut sellaisena kuin olet



Vahva mutta kuitenkin niin haavoittuva

Ja niitä haavoja oletkin saanut

jollet liikaa niin ainakin tarpeeksi



Olet niin kaunis

Et halunnut koskaan kuulla sitä

joten vain parastasi ajatellen

en kertonut sinulle mitään



Ja silloin kuin kerroit minulle lapsuudestasi

näin muistojen kultaiset arvet



kasvoiltasi



ja jäin miettimään

olitko todella olemassa



Ja nyt sinun on lähdettävä



Kuiskaan korvaasi;

"jätä se keltainen villapaitasi tänne

jotta sinulla on syy palata."

Selite: 
raakaversio, parantelen kun jaksan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot