Nimetön

Runoilija Hayalet-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö tavallinen, taivaanrannan maalari
vastarannan piski niin kuin kerran sanottiin
 

Rakastu romanssiin, rakasta suhdetta
Rakastu järkeen, rakasta tunnetta
Rakastu pahaan, rakasta hyvää

Rakastu turjanruojaan

Rakastu siihen mihin minä en kyennyt
Rakasta sitä mitä minä en voinut
Rakastu siihen etten antanut anteeksi
Rakasta sitä että me olimme aina ja ikuisesti

Rakasta jokaisen ihmisen ottamaa askelta

Rakastu siihen että maailma joskus oli
Rakasta sitä että me olimme

Rakasta, ja olen luonasi
Nyt Pian Huomenna

Mutta koskaan
älä rakastu vihaan
älä rakasta vihaa

Sillä se joka rakastaa vihaa, vihaa rakastaan

Selite: 
Rakkaus - rakastutko vai rakastatko ?
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea on runosi!

Upea on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot