käännä sivu eiliseen

Runoilija Hayalet-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö tavallinen, taivaanrannan maalari
vastarannan piski niin kuin kerran sanottiin
 

Hauraus ja intohimo

Routainen maa ja valkoiset kyyneleet

Sinä kutsut minua.

Otathan minut syliisi vain tämän kerran, otathan? Ota minut siipiesi suojaan täksi yöksi.

Sillä tiedät että olet koko elämäni ja enemmänkin.

Selite: 
Muista minut aina.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot