Happy now

Runoilija Hayalet-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö tavallinen, taivaanrannan maalari
vastarannan piski niin kuin kerran sanottiin
 

Onnellisuus.
Se alkaa hahmottua.

Hetki hetkeltä.
Askel askeleelta.

Jatketaan tästä eteenpäin.

“Ven aquí cariño.”

Niinkuin kala kuuluu veteen.
Ja helmi simpukkaan.
Niin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot