Rakkaus

Runoilija Rakastunut Rölli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se hyvän mielen antaa
Paikan parhaan sydämestäni valtaa
Ei päivä ole harmaa kanssasi kulkien
Hellään hyväilyyn sinut sulkien

Suuni taipuu hymyilyyn
Leveämpi se on kuin aurinko
Elämäni suurin nautinto
Kauneimman kukan kukinto

Sinulle minä haluan elämäni parhaat päivät antaa
Sormeesi pujotettu sormus
Lupaus rakkaudesta
Joka syvältä sydämestäni kumpuaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava tunnelma

Kyllä, syvä on rakkautesi kun siiotä kumpuaa niin paljon kaunista ja herkkää sanottavaa rakkaimmalle.

Herkasta runostasi kuvastuu luottamus ja varmuus rakkauden kestavyydesta.

 

Käyttäjän kaikki runot