Veeralle

Runoilija Rakastunut Rölli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseita kaiken kertovia
Sanoja syvältä kumpuavia
Kuiskauksia hiljaisuuden
Henkäyksillä täydentäen

Kosketuksia niin helliä
Suudelmia niin suloisia
Tuoksua niin huumaavaa
Olen vieressäsi sulaa laavaa

Sydämeni niin tuntee
Kun sä vierelläin kuljet
Ja syliisi minut suljet
Se paikka rauhallisin
Ja minä onnellisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot