Hento rakkaus

Runoilija Rakastunut Rölli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkautesi sinun saa minut lentoon
Sydämeni rytmiin niin hentoon
Ei minua huolet nujerra
Kun sinä vierelläni kujerrat

Peilistä katsoessani
Silmieni kautta syvälle sieluuni näen
Annan sen tunteen elämässäni viedä eteenpäin

Taakse katson vain mä muistellakseni
Elämäni hienoimpia ja rakkaimpia hetkiä
Niitä yhteisiä retkiä kanssasi sinun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden hentoinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot