Rakkaalleni

Runoilija Rakastunut Rölli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin palapeli jonka kaikki palat loksahtavat paikoilleen.
Ne leijailevat ilmassa, havaittuaan paikkansa ne sinne laskeutuvat.
Se on elämämme palapeli, jossa palat yhdessä kasaamme.
Se meiltä vaatii, että sen eteen teemme kaikkemme.

Se rakkaudesta toisiamme kohtaan täydentyy.
Ne palat paikoilleen ovat menneet ja ikuisiksi ajoiksi kiinnittyneet.
Sinun ja minun sydämemme niitä paloja ohjaavat paikoille oikeille.
Tunnemme kun kehomme värisevät joka kerta, kun jälleen uusi palanen paikoilleen loksahtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot