Rakkaalleni

Runoilija Rakastunut Rölli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syvältä sydämestäni se lähtee, matkallaan se miljoonia vaihtoehtoja läpi käy.

Perille kun se pääsee, se kauneimmiksi sanoiksi ja teoiksi rakkauden muuttuu.

Niillä rakkauden sanoilla ja teoilla tahdon sinulle näyttää miten paljon sinua rakastan.

Kuulit kuinka vahvana sydämeni sinule lyö, rakkautta täynnä se on.

Rakkauttani sinulle haluan paljon antaa,
tiedän että pitkälle se kantaa <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja koskettava runo<3

ihanasti kirjoitettu kokonaisuus sopii sekä edelliseen, ihan kuin olisi kaksi yhdessä runossa. hienosti tehty . meinaan tarkoitan kahta edellistä runoasi.rakkaalleni<3 ja edellinen runo myös.

 

Käyttäjän kaikki runot