Hyvää syntymäpäivää Rakas

Runoilija Rakastunut Rölli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sulle haluan tämän tänään sanoa
Sydämeni pohjasta sinullle vannoa

Niin sinä kaunistut vuosi vuodelta
Kuin vaahteranlehti syksyllä
Ilo ja nautinto sinun vierellä kulkea
Niin tyyneydessä kuin myrskyssä

Kauneutesi
Hymysi
Suloisuutesi
Naurusi
Ajatuksesi
Saa silmäni kostumaan
Ja sydämeni luottamaan
Sinua minä rakastan

Tunteen palon niin voimakkaan
Kehittänyt sieluuni
Roihuamaan se sydämeni saa
Kun minä kanssasi kaiken jakaa saan

Hyvää syntymäpäivää rakkain <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olen samaa mieltä aiva ihanaa teksti rakkalleen.

Kaunis rakastuneen runo rakkaalleen ihanan suloinen....

 

Käyttäjän kaikki runot