Luovutus

Runoilija LoveIsPoison

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2012
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 0:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaudella ei oo hintaa.
 
Halusin pakoon
mutta en pysty liikkumaan 
Mitä tapahtuu
kertooko kukaan? 
Herään 
mietin vaan päivää alkavaa

Huominen odottaa, 
kuolemako koittaa?
Odotan
sua mua hakemaan.

Et saavu koskaan
mä luovutan
Yritän
ja pääsen pois

Olo ei helpota
paha olo jatkuu 
Sinun kanssa
kai kaikki paremmin ois.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot