(:

Runoilija LoveIsPoison

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2012
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 0:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaudella ei oo hintaa.
 

Mä en jaksa enään katsoo vierestä
kun muut nauttii elämästä,
kerta tänne synnyttii ,
ois mulla jo aika lähtee,
mä oon aina se
joka joutuu kärsiin siittä että
jätkät ottaa pettää jättää,
elämä on vaa täyttä läppää
en ees jaksa enään sanaakaan sanoo ikävästi
mun on vaa pakko unohtaa sut ja sanoo sulle hyvästi
!

Selite: 
en oo hyvä näis
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot