Jonkinmoinen itsemurhaviesti

Runoilija LoveIsPoison

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2012
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 0:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaudella ei oo hintaa.
 

Nyt on vaan sä , ei oo mua eikä meitä enää.
Hetken kaikki oli täydellistä, nyt kaikki hipoo helvettiä.
Jos sä herättäisit mut eloon, tulisko meistä ikinä mitään?
Heitätkö mut helvettiin ja hautaat meidät syvälle maan alle, mistä kukaan ei meitä ikinä löydä.
Oon synkkä ihminen ja mä tiedän, ettet sä halua meitä olevan enää.
Kuolin jo sisäsesti ni miksen ulkosestikkin.
Yhden ainoan kerran mä sen sanon vielä 'rakastan sua ja tuun aina rakastaan' , sitten lennänkin jo pilvien päälle.
Toivon et jäät mua kaipaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava ja rehellinen, kaunis.:)

 

Käyttäjän kaikki runot