Muija

Runoilija LoveIsPoison

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2012
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 0:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaudella ei oo hintaa.
 

Mä katsoin kerran kuolemaani silmiin,
siinä samal huomasin kattovani filmiä
herkkii sellasii,
jos heiteltii tavaroita,
mis oli poikaystävä,
kiertelemäs kaukaloita,
no entäs bestis,
autto minkä pysty, paha tyttö kavereihin ystävysty.
Suurinpiirtei vuos oli -09
ekat bisset ekat hatsit ,
myöhemmin huomasin jääväni yksinäisyytee..

Selite: 
No ei mikää rakkausruno mutta kirjotinpahan kuitenki(:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot