portti

Runoilija LoveIsPoison

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.7.2012
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 0:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaudella ei oo hintaa.
 

Kato mua silmiin,
koita ymmärtää,
haluun päästä sun maailmaan,
oon yrittäny sitä jo pitkän aikaa,
sä oot vaan lyöny portit kii,
ja sanonu et hymyillään ku tavataan..
vieläkin täällä portin väärällä puolella
ootan et portti aukeais ja että pääsisin
sun maailmaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot