Nimetön

Runoilija sunflower81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymysi saa minut hymyilemään,

naurusi saa minut nauramaan.

Saat rakkaani minut hyvälle tuulelle,

kun vain katson sinua.


Sinun silmäsi ja hymysi,


saavat sydämeni iloitsemaan.


Älä koskaan katoa elämästäni rakas,


koska sitä en kestäisi.


En kestäisi sitä, että elämästäni katoaisi ilo.

Selite: 
Ajatuksia ja tunnelmia juhannusyönä...
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa tunnelmaa ^^
kauniisti kulkeva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot