Joku, joka rakastaa

Runoilija sunflower81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suudelmia, halauksia, helliä kosketuksia,

rakkauden sanoja omalta rakkaaltani.

Ne auttavat minua jaksamaan päivittäin,

saavat sydämeni iloitsemaan ja muistamaan,
että on joku, joka rakastaa minua.
Että on joku, joka hyväksyy minut tälläisenä kuin olen.

Selite: 
Maailman parhaalle aviomiehelleni! <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän kaunis runo rakkaalleen.

Herkän kaunis runo rakkaalleen.

 

Käyttäjän kaikki runot