Minun ikioma kultani

Runoilija sunflower81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet minun omani, minun rakkaani,
minun ikioma kultani.
Sinä olet valloittanut sydämeni,
rakkauden liekin sytyttänyt sisälleni.
Sinä olet minulle rakkain ihminen,
kukaan ei paikkaasi voi viedä.
Olet kallein aarteeni!

Selite: 
Tämä runo on mun rakkaalle tuoreelle aviopuolisolleni <3 Meidät vihittiin eilen 25.4.2009 :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot