Kaipaus ja ikävä

Runoilija sunflower81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun et olekkaan vieressäni
kun en tunnekkaan sinua itseäni vasten
kun en kuulekkaan hengitystäsi
sydämen lyöntejä rinnassasi..
onkin vain kaipaus ja ikävä
välimatka sen auttaa huomaamaan..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta että välimatka saa taas arvostamaan toista ihan erilailla. Kaunis on runosi.

Kaihoisa runoutta mutta kuitenkin kaunista..

 

Käyttäjän kaikki runot