Yhdessä me selviämme

Runoilija sunflower81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei suju elämä aina niin kuin tanssi,

ei se ole pelkkää ruusuilla tanssimista,

ei onnistumisia ja suuria voitonjuhlia.

Mutta yhdessä me selviämme,

yhdessä me eteenpäin kuljemme.

Päivä kerrallaan me elämme,

pienistä asioista iloitsemme.

Emme lannistu vastoinkäymisistä,

vaan nostamme päämme

ja taas rohkeasti matkaa jatkamme.

Yhdessä olemme vahvoja,

toistemme rakkaudesta voimaa saamme.

Selite: 
Omasta rakkaastani iloiten<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä pidän myös paljon!

Juuri näin.
Hieno.

Tästä pidän myös paljon!

Juuri näin.
Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot