Nimetön

Runoilija Jennykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Raju rakkaus
Kantaa minut sinuun
Yhä uudelleen ja uudelleen
Särkyä sain
Käsissäsi kerran
Eikä ehjää minusta saanut enää

Kiitos sirpaleista
Kiitos kyyneleistä
Kiitos vihastani sinuun
Kiitos myös rakkaudesta

Vihdoinkin
Taivaankaari
Aukeni enkelten lauluun

Silloin
Minä luovutin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot