Se on luotu meitä varten

Runoilija Jennykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On joulu taas
Hiljaisuus laskeutuu lumihuntuna maahan
Tänään voin istua ääneti
Kuunnellen sydämesi lyöntejä
Tuntien lämpösi, rakkautesi

On aika kiittää
Mennyttä vuotta
Kiittää kaikesta siitä hyvästä minkä olen saanut
Kiittää siitä että sinä olet rinnallani
Kiittää siitä että sinä olet

En ole koskaan tuntenut tällaista rauhaa
En tällaista yhteyttä
Joka on luotu meidän ihmisten ulottumattomissa

Selite: 
Kiitos sinusta rakas<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot