Mammalle

Runoilija Jennykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän keinuu hiljaa myötätuuleen
Kasvoillaan autuas hymy
Sisällään viaton lapsi
Ei tiedä murheesta
Ei laske elämän määrää
Ei suruja tai kipua

Hiljaisuus on hänelle lohtu
Katveessa lehmuksen
Itkee hieman
Ei sitä että elämä olisi ollut murhetta
Vaan toisten ihmisten ikävää

Katseessaan kaipaus
Hiuksissaan hopeaseppele
Seuraa elämän meri kyyneileitään
Ja muistoja auvoisen elämän

Siellä tanssivat nuoretparit
Kengät kopisevat ja vienosti katsovat toinen tosiaan
Ne kaksi, jotka rakkauden jakoivat
Yhden ihmiselämän ajan

Sinä kaunein kaikista
Neitosista korein
Hiljaa sydämesi
Lakeuden maille matkaa
Et ole surullinen sillä tiedät matkasi päämäärään

Sanoit joskus
Ole rehellinen ja muista rakastaa
Sinua ikuisesti kaivaten
Talletamme sydämiimme muiston
Me tiedämme

Olet meitä kaikkia vastassa siellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot