Kiitollisuutta

Runoilija Jennykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas
Minä rakastan sinua niin kovin
Kiitos että sinä olet
Kiitos ymmärryksestä
Kiitos että olet lähellä

Minulla ei ole tarpeeksi sanoja
Kertomaan sinulle
Kuinka paljon sinusta välitän

Tämä on sitä
Kiitollisuutta

Selite: 
Oot paras<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista:)

 

Käyttäjän kaikki runot