Nimetön

Runoilija Jennykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämän hiljaiset aallokot
Kaipuuta kuljettavat Jumalan luo
Minä ajelehdin yksin, niin yksin
Vailla viljapeltojen tuulenvirettä
Vailla kiihkoa rakastaa ketään
Ilman uskoa, minä ajelehdin

Kipu sisälläni on tehnyt minusta
Minut

Aika, se kaikista armottomin
Siltä olen vihdoin
Saanut siunauksen

Selite: 
Rakastan sua niin paljon<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot