Nyt ja aina

Runoilija Jennykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei poika
Minä rakastan sinua!
Sinä siellä
Minä täällä
Me yhdessä
Teemme toisistamme ehjät
Maailman suruilta suojaan juoksemme
Itkemme toistemme kyyneleet
Huokaamme tuskasta ja kaipauksesta
Nauramme ilosta
Hymyilemme elämälle
Rakkaudesta toisiimme
Nyt ja aina

Selite: 
sinä<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot