itkunsekainen

Runoilija lindor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 3:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oletko kukaan?

Nimeni on
Kuka Tahansa
Suihkussa verho
Liedellä makaroonia
Yöpöydällä valo
Olen siis kaimasi

Kun kutsun sinua nimeltä,
mitä vastaat?
 
	alkoi jo nousta

Oli sellainen yö,

	juopuneita ystäviään kaupungilla
		tuntui	kaukaiselta

		tuntui	häntä

HÄN EI OLLUT VASTANNUT VIESTIIN.
Jännitys oli siellä.

	SE		jälleen

kahdeksantoista päivän ajan		Lupaus

kuiskaus, naurahdus, itkuns		KARJAISU
vaikerrus - mutta se pitäisi.

	kesäkuun neljäntenätoista,
sudenkorennot lepattaisivat

vatsanpohjassa ja tekisivät mielen heikoksi ja
hengityksen ontoksi. Sen jälkeen	tähdetön

avaruus eikä aurinkoa, jota kiertää. Tulisi
Valuvaa, kylmää laavaa,

jähmettää kyyneleet silmien taakse. HALUAISI
Haluaisi

		turhaa - niin kauan kunnes sydän
alkaa taas iskeä lämmintä verta

	kauniita asioita. Odottaisi		
varpaita pistellen, pää kevyenä. Ymmärtää

			onnea.

Selite: 
luin sormien välistä päiväkirjaani
Kategoria: 
 

Kommentit

erikoinen runo
mutta punakynä aukaisi
toi mielenkiintoisan tunneelon

Isot kirjaimet, arkisia asioita... aitoa tekstiä. Näin itseäni tässä. Abstraktimmaksi muuttuvat lauseet viehättävät & laitavat tuntemaan.

"Ymmärtää onnea." <3

tässä on paljon tunnetta. hieno runon rakenne sekä sisällöllisesti että ulkoisesti. tykkään!

Elämän aukeamasta voi poimia kuvaavimmat sanat runoon.

tämä on aivan loistava. mahtava idea ja toteutus, pidän tämän asettelusta ja kaikesta. tästä saa niin paljon irti, etten oikein tiedä edes, mitä kommentoida. upea.

Pidän tästä todella paljon. NIIN voimakasta kuvailua ja tuo sanojen asettelukin huippua. Suosikkeihin! ->

 

Käyttäjän kaikki runot