sydänhakkaatuhattajasataa

Runoilija lindor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 3:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oletko kukaan?

Nimeni on
Kuka Tahansa
Suihkussa verho
Liedellä makaroonia
Yöpöydällä valo
Olen siis kaimasi

Kun kutsun sinua nimeltä,
mitä vastaat?
 

Sanot että
veri syöksyy
sydämeesi

Silti

kun kosketat minua
kätesi ovat kylmät

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot