Uusi luku

Runoilija lindor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 3:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oletko kukaan?

Nimeni on
Kuka Tahansa
Suihkussa verho
Liedellä makaroonia
Yöpöydällä valo
Olen siis kaimasi

Kun kutsun sinua nimeltä,
mitä vastaat?
 

kun sinuun ei enää satu
enkä minä

vihainen itselleni

sitten

kaksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä se elämä välillä on... tuskaa ja rakkautta. Suuret tunteet kiteytettynä lyhyesti runossasi. Moni pystyy varmasti samaistumaan ajatuksiisi.

Uusi luku ja eväät siihen, kerrassaan hienosti ajateltu !

Mielenkiintoinen muotoilu, mutta se vain lisää tämän kiinnostavuutta.

Loistavasti oivaltava runo; hieno!

kylläpä osui aivan oikeaan aikaan!! pistit sanoiksi sen mitä läpikäyn... Kiitos.

vähiin sanoihin paljon tunnetta, suuri tarina mahdutettu. tykkään tosi paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot