Hiljaisesti

Runoilija Turkoosi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käännämme vuoronperään
Selkiämme taisteluun
Katseidemme tuoksinaan

Ivailumme kähähdyksiin
Kynsiemme raapaisuun
Uppoudumme virheisiin

Sihahduksiin kylmiin
Naurahduksiin halpoihin

Emmekä enää löydä
hiuksiamme
toistemme vaatteilta

Selite: 
Ja muut eivät huomaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Kissamaisen vetreän vaarallinen runo, jossa omaperäinen makunsa.

Napsahti kivasti tähän lukijaan, kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot