Eilinen

Runoilija Turkoosi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymyillen myönnyn pyyntöösi
Palellen kävelen kanssasi

Kätesi lanteillani
Mahassani
Kehollani

Nauraen kieltäydyn sanoistasi
Täristen nojaudun syliisi

Sormesi sormillani
Huulillani
Sisälläni

Huulten avuliaan unohdukseesi
Höpisten omiaan sinustasi

Taisin rakastua

Selite: 
Pitääkö muuta sanoa?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot