Hallitsija yksinäinen

Runoilija Turkoosi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valta käsissä on uskomaton
Sen voima on suuri, arvaamaton
Jumalan paikkaa yrittää
Se sikiö vääryyden

Julma hymy, iva
Johtajan merkit julmat
Kylmyys sielun, tuho
Kansan orjuuden

Yksitellen uhraamalla
Tapa barbaarinen
Lait omat luotu
Valta tyhjyyden

Salit suuret, arvokkaat
Rapisi pois kauneuden
Vääryys sotki seinät
Ja kansat ajo pois

Valta käsissä on uskomaton
Sen voima on suuri, arvaamaton
Kun Jumalan paikkaa yrittää
Sen kostoa ei voi kestää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hoi hitler. jännä on , hyvin paljon tykkään. :)

 

Käyttäjän kaikki runot