Pienokainen oppi lentämään

Runoilija Turkoosi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhun paljon siitä
Mitä tehdä haluaisin
Kuinka lähtisin täältä
Ja maalta katoaisin

En hetkeen sinua näkisi
Et hetkeen minua kuulisi

Kaiken sanon tästä
Vaikka välistä rivien
Sitä koetan ymmärtää
Ja hyvästiksi sanoisin

Usko toteuttamiseen
On sisimpäni suurin

Terveisin pieni,
Aurinkoisesi

Selite: 
Kyllä minä sen vielä teen...
Kategoria: 
 

Kommentit

hui, mulle tuli tosi kurja ja surullinen olo:( ehkä tulkitsin väärin:)

älä mene vielä.. <3

 

Käyttäjän kaikki runot