Valtakunta

Runoilija Turkoosi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kehosi vuoksi
koin huumeen
Kaikki samassa

ratkaisuntaistelussa

Tässä valossa
maistoin itsesyytöksen
Ahneus osassa

puutteellisuudessa

Rakkautesi pelissä
hävisin intohimon,
kenttäni voimakkain

Valtakunnassasi

Selite: 
Sattuu, ei satu, sattuu... Häviän jollain tapaa kumminkin, rakkaani
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot