Pelkuritar

Runoilija Turkoosi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sulkeneena silmänsä
Kaadun mietteliäänä
Lämpöön syleilyynsä
Musiikin virratessa
Tajuntani raukeassa
Ajattelen sinua
Peläten sinua
Toivoen hiljaa

Unohdusta sinusta

Selite: 
oi voi
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hieno ja kaunis runo

Tämä on hyvä. :) Ja kiitos*

ohhoh :D hienoa tekstiä

Oooh.
Upee. :)
Suosikkehin -->

 

Käyttäjän kaikki runot