Halpa mureneminen

Runoilija Turkoosi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taantuu uneen hän

Josta taistelu on suurin

Taantuu uneen hän

Jonka vaaransimme

Minä vai teidän unenne

Kätketään onnenhetkenne

Minä vain halusin

Hänet vapauttaa



Sieluni menetin

Sieluni hajotin

Sieluuni rakastuin



Ja ne lumoaa

Vääntyy arvet

Ja ne vääristää

Muistoissa elän ja kuolen

Pysäyttäkää minut

Ja hän vapautuu

Pysäyttäkää selviytymään

Olkaa hyvä



Henkeni revin

Henkeni luovutin

Pyhitä minut

Selite: 
ei yöllä tullut unta.
Kategoria: 
 

Kommentit

No helvetin hyvä ettei tullut. Tää on loistava, sun taidot karttuu koko ajan, oot aivan loistava!

otsikon perusteella odotin jotain vähän erilaista, jotain hiukan persoonallisempaa.

Tunnetta ja tuskaa riittää kyllä ja pisteet siitä, mutta jotain jäi puuttumaan mielestäni.

 

Käyttäjän kaikki runot