mitä rakkaus on

Runoilija Chaos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2012
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 17:00

Asuinpaikka: Kauhava
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.2.1997

Write drunk, 
edit sober
 
Kysyit minulta mitä rakkaus on
eikä minulla ollut antaa mitään

Minä tarvitsen ihmisen
Ihmisen, joka on paikalla vaikken itse ole
Ihmisen, joka antaa kaikkensa tietäen
että se ei aina riitä

Mitä rakkaus on?
Onko se luottamusta, välittämistä ja uskoutumista?
Onko se uskoa ja sitä kirottua toivoa,
onko se kaksi ihmistä?

Ei, sanoin

Ei, minä sanon

sen täytyy olla enemmän

Kestää pidempään,
jaksaa vähän vielä 
Repiä ja raastaa
uskoa ja turtua,

olla

Isommin kuin sinä tai minä
paremmin kuin aiemmin, 
lujemmin kuin haluamme ymmärtää.
Naiivimmin,
hyväuskoisesti,
pysyvästi.

Mitä rakkaus on? 
Sen täytyy huutaa ja itkeä,
nauraa ja vihata
Sen täytyy olla se tyyppi, joka puhuu liikaa
ja menee liian aikaisin nukkumaan

Sen täytyy olla.
Olla, jotta 
minä olen,
sinä olet,
me olemme

Ja sen täytyy olla

vaikka meitä ei olisi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Chaos Jaksa 29.12.2019 0 Runo
Chaos Lähdettävä 17.11.2019 0 Runo
Chaos mitä rakkaus on 23.10.2019 0 Runo
Chaos Suojelusenkeli 13.10.2019 2 Runo
Chaos Lukot 25.9.2019 2 Runo
Chaos Ajetaan varo-varovasti 11.4.2019 1 Runo
Chaos Toinen 11.4.2019 3 Runo
Chaos Suruvaippa 25.3.2019 2 Runo
Chaos Väijytys 25.3.2019 2 Runo
Chaos Humalasta 24.3.2019 1 Runo