Toinen

Runoilija Chaos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2012
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 17:00

Asuinpaikka: Kauhava
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.2.1997

Write drunk, 
edit sober
 

Sinä korotat ääntäsi,
tahdot tahtoasi läpi
Perustelet, kyseenalaistat
odotat reaktiota

Et tiedä
etten kuule sanaakaan
Tuijotan kasvojesi piirteitä,
paloa katseessasi
Käsiä, jotka vahvistavat
sanomaasi

vahvistaisivatpa ne minua

Nostaisivat pöytää vasten
raastaisivat, repisivät
Pyöristäisivät jokaisen
rikkonaisen kulman minussa

Vaatisivat samalla lujuudella
ja periksiantamattomuudella
minua alistumaan
raameihisi sopivaksi
Korjaisivat jokaikisen
vaurion ja virheen

muokkaisivat kaltaiseksesi

Vaan siinä sinä soitat suutasi
kuin en olisi kuullut tuota kaikkea
aiemmin
Niin kuin kaikkien niiden kasvottomien jälkeen
Juuri sinä olisit Vapahtaja, ihmeen kantaja,
pelastaja

Se, joka saa minut anomaan polvillaan
anteeksiantoa, vapautusta ja
viimeistä synninpäästöä

Kuule,
mene sinäkin vittu vaikka töihin
tai siihen omaan pieneen messias-kuplaasi
Siihen kaikkeen, mitä sinulla enää on jäljellä

Minulla on toinen,

joka antaa kaiken sen, mihin sinä et kyennyt

mitä sinä et ymmärtänyt

kantaa sen, mitä sinä et jaksanut

näkee sen,
mitä sinä et tahtonut nähdä

Minulla on toinen
parempi,
isompi,
vahvempi

Toinen,

Minä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihminen voi muuttua paremmaksi, jos todella itse sitä haluaa <3 
Erinomaista äksyliä. Jäin miettimään onko se, kelle kirjoitettu, saanut lukea tämän.
Se toinen edelleen korottaa ääntään, 
perustelee ja kyseenalaistaa
Kääntää ja vääntää, elää ja hengittää

Eikä kuule sanaakaan
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Chaos Jaksa 29.12.2019 0 Runo
Chaos Lähdettävä 17.11.2019 0 Runo
Chaos mitä rakkaus on 23.10.2019 0 Runo
Chaos Suojelusenkeli 13.10.2019 2 Runo
Chaos Lukot 25.9.2019 2 Runo
Chaos Ajetaan varo-varovasti 11.4.2019 1 Runo
Chaos Toinen 11.4.2019 3 Runo
Chaos Suruvaippa 25.3.2019 2 Runo
Chaos Väijytys 25.3.2019 2 Runo
Chaos Humalasta 24.3.2019 1 Runo