Suojelusenkeli

Runoilija Chaos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2012
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 17:00

Asuinpaikka: Kauhava
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.2.1997

Write drunk, 
edit sober
 
Minä nukuin yön meidän karvamatolla,
sotkin sohvan viinillä, sen peitin viltillä
Unohdin ottaa ranskalaiset uunista
kun jälleen kerran jäin tuijottamaan luuria

Kun sinä pidit mua kädestä,
minä kysyin mikset välitä
Laitoin aamuksi kymmenen herätystä
joihin en taaskaan noussut
Mietin pomolle selitystä
voinko sanoo et oon juonut?

Paistoin yöllä pyttipannua ja 
luin saapuneet viestisi
Söin pähkinöitä sängyssä
ja unohdin ottaa lääkkeeni

Jätin pyykit koneeseen
ja kerroin tahtovani kuolla
Sanoin moneen otteeseen
ei siitä tarvi kantaa huolta

Herätin sinut yöllä 
taistelemaan meistä,
kun sanoit ettet käsitä
huusin etten kestä

Imuripussissa
on joku sata ruuvia
Provosoin sinua
heittämään mua tuolilla
Laitan sydän-emojin, et taaskaan mulle vastaa
Kysyn; kuinka paljon voi
 yksi ihminen jaksaa

Aloitin dieetin ja riideltiin korppujauhoista,
en muistanut mainita työpaikan juhlista
Sammuin anopin vessaan ekana jouluna
ja silloin vappuna kuljin ambulanssilla

Sunnuntaiaamuna katson Nalle Puhia,
syön murot paketista ja soitan rakkauslauluja
Kaadan hajusteettoman huuhteluaineen viemäriin
Kyllä elääkin täytyy, sanon,
sen kuuluu mennä niin

Rikoin kolme puhelinta ja
eksyin kaupassa
En osannut täyttää
mun verokorttia
Nimesin huonekasveja
joita en osannut pitää elossa
Suutuin aamulla
kun ei ollut kahvia
ja sillä sun autolla
peruutin kohti audia

Puolessa kuussa mietin, miksi rahat loppuu
veikkasin kai vähän vain
Sanon: kyllä tähän tottuu
Sukujuhlissa en aio olla paikalla
ja talon joka nurkasta
löytyy mun hiuksia

Kaikesta huolimatta,
et osaa olla huolehtimatta
Sammuttelet tumpit,
jotka perässäni palaa
Uskottelet etteivät kaikki
tarkoita pahaa
Olet mun tukiasema,
sä oot mun
kotisatama
Kun en saa happea, 
pelastat henkeni
Kun horjun matkalla,
oot mun suojelusenkeli
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

runon minä saattaa olla hieman itsetuhoinen
onneksi suojelusenkeli pelastaa

pidin
Elämämmaku! Hyvä. Huuhteluaineesta touché!
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Chaos Jaksa 29.12.2019 0 Runo
Chaos Lähdettävä 17.11.2019 0 Runo
Chaos mitä rakkaus on 23.10.2019 0 Runo
Chaos Suojelusenkeli 13.10.2019 2 Runo
Chaos Lukot 25.9.2019 2 Runo
Chaos Ajetaan varo-varovasti 11.4.2019 1 Runo
Chaos Toinen 11.4.2019 3 Runo
Chaos Suruvaippa 25.3.2019 2 Runo
Chaos Väijytys 25.3.2019 2 Runo
Chaos Humalasta 24.3.2019 1 Runo