Väijytys

Runoilija Chaos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2012
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 17:00

Asuinpaikka: Kauhava
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.2.1997

Write drunk, 
edit sober
 

Odotin hetkeä

Aivan hiljaa kannoin miinaa sylissäni

sirpalekranaatteja

Istuta nyt se paikka
 

Odotin hetkeä

kirottuja minuutteja

jo sätkit kuin koukutettu kala

Sano nyt ne valitut palat
 

Lataa, lataa

Kiertäen, kaartaen

Hiljaisuutta piirittäen

keräät rohkeuttasi

hiivit kohti sudenkuoppaa
 

Ja viimein

varovasti, tunnustellen

avaat suusi
 

Sytytyslanka hehkuu,

vaanii ja väijyy

Odotin hetkeä,

räjähdystä,

paineaaltoa
 

Kunnes,
 

Vahvistusvinouma
hajoaa palasiksi, 
tasapainoasema siirtyy, 
kuva pysähtyy, 
kaikki on hiljaa



Kun oikeesti tykkään susta


Vittu, suutari. 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti etenevä, vahvaa kerrontaa runossa. Tykkäsin kovasti :)
Hieno lopetus... tykkäsin paljon :)
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Chaos Jaksa 29.12.2019 0 Runo
Chaos Lähdettävä 17.11.2019 0 Runo
Chaos mitä rakkaus on 23.10.2019 0 Runo
Chaos Suojelusenkeli 13.10.2019 2 Runo
Chaos Lukot 25.9.2019 2 Runo
Chaos Ajetaan varo-varovasti 11.4.2019 1 Runo
Chaos Toinen 11.4.2019 3 Runo
Chaos Suruvaippa 25.3.2019 2 Runo
Chaos Väijytys 25.3.2019 2 Runo
Chaos Humalasta 24.3.2019 1 Runo