Peiton alla

Runoilija aptero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuudesta ei koskaan voi tietää... Ja sen takia ei kannatakaan luvata mitään ikuista..
 

Tahdon makoilla kanssasi,
peiton alla, kahdestaan..
Haluan hivellä rintaasi,
hellästi sormillani,
naurahtaa karvaisille säärillesi...

Himoitsen huuliasi..
Niin pehmeät, pehmeät
kuin tyyny pääsi alla..
Suudelmasi, niin himokas,
syvä ja pitkä....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot