Jos

Runoilija aptero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuudesta ei koskaan voi tietää... Ja sen takia ei kannatakaan luvata mitään ikuista..
 

Mitä jos olisinkin
alkanut hänen kanssaan..
Mitä jos et
olisikaan tullut..
Jos et olisi
voinut tulla..
Tai et olisikaan
halunnut tulla..
Jos olisit tehnyt
kuten yleensä..

Tai olisit tullut,
mutta et olisi kysynyt numeroa..
Tai lähettänyt
ensimmäistä viestiä..
Jos et olisikaan tullut
seuraavana viikonloppuna..
Jos viestejä ei
olisi lähetetty..
Jos serkkuni ei
olisikaan ollut paikalla..
Tai jos en olisikaan
tullut viereesi yöllä..

Mutta ei..
Kaikki meni onneksi
kuten piti..
En usko kohtaloon,
joten meillä on
todella hyvä tuuri..
Saimme toisemme...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot