Liian myöhään

Runoilija aptero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuudesta ei koskaan voi tietää... Ja sen takia ei kannatakaan luvata mitään ikuista..
 

Kuunnellut ja lukenut
runojasi alusta asti
Ennemmin kuin kukaan muu

Sanallakaan en ole sanonut
mutta nyt kun löysin vihdoin sanat
kuvamaan en osaakaan enää puhua
en kirjoittaa en mitään

Selite: 
hetken mielijohteesta vaan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot