Nimetön

Runoilija aptero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuudesta ei koskaan voi tietää... Ja sen takia ei kannatakaan luvata mitään ikuista..
 

Ikävä...

Olet vieressä..
Nukun kainalossa..
silti olet niin kaukana...

En uskalla puhua tunteistani..
Et kuitenkaan ymmärtäisi..

On eräs, jolle voisin puhua,
mutta en halua sotkea hänen
onneaan omilla asioillani..

kaipauksellani...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot