Hääpäivä

Runoilija aptero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuudesta ei koskaan voi tietää... Ja sen takia ei kannatakaan luvata mitään ikuista..
 

Punaiset terälehdet,
shampanka laseineen..
Itken sviitin sängyllä,
olet jättänyt minut..
Tärkeä ja unohtumaton
päiväni on pilalla..
Tärkeä, kyllä..
Unohtumaton, täysin..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot