Valvonut, itkenyt

Runoilija aptero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuudesta ei koskaan voi tietää... Ja sen takia ei kannatakaan luvata mitään ikuista..
 

Niin monet yöt valvoin,
kirjoittaen runoja sinusta..

Niin monena iltana itkin
itseni uneen takiasi..

Nyt en valvo öitä
kirjoittaen, enkä itke iltaisin..

Miksi?

Ei ole syytä..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot