Niin

Runoilija aptero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuudesta ei koskaan voi tietää... Ja sen takia ei kannatakaan luvata mitään ikuista..
 

Niin se vain menee...

Aika kulkee kuin siivillä...
Muistan vielä juhannuksen,
kun tapasimme...
Sitten menit armeijaan..

Nyt asumme yhdessä
ja muistelen haikein mielin
alku aikoja, jolloin vielä
himoitsimme toisiamme...
Emme voineet olla
hetkeäkään erossa...

Nyt toivomme, että
pääsisi välillä eroon..
Omiin oloihinsa...

Niin se vain menee...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo. Tuo on tuttu tunne, mikä runosta välittyy.

 

Käyttäjän kaikki runot