ero

Runoilija muija-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa ja moikka <3 Olen tälläinen hellyyttä kaipaava tyttö. Raapustelen kirjoituksiani tunteistani suurimmaks osaks.
 

Tunteet yhteiset yössä karkeloi,
Toisillemme luvattiin yhtä ja toista, enimmäkseen rakkautta ikuista vannotettiin.
Kuinkas kävikään, nyt tunteet sekslaiset, yhteiset karkeloi ties missä.

Rakastan sua, mut jokin tässä kuitenkin tökki ja pahasti sillä nyt sä olet siellä ja mä täällä, lopullisestiko?

Voin sen vannoa että sua rakastin koko mun sydämestä ja tuun vielä pitkään rakastaa, en sulle vihainen ole, en pettynyt tai muutenkaan kiukkuinen.. Ainoastaan surua. Sua rakastan vieläki ja tuun rakastaa pitkään, oot mun sydämes aina ja ikuisesti.

Sinua hyvällä muistan ja rakkaudella.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot