tahdon sinun tieävän

Runoilija muija-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa ja moikka <3 Olen tälläinen hellyyttä kaipaava tyttö. Raapustelen kirjoituksiani tunteistani suurimmaks osaks.
 

tahdon et tierät musta kaiken,
lähes kaiken,
sisimmässäni on salaisuuksia joita kukaan ei tierä,
ja tuskin tulee tietämään.

pelkään että jos ne saa musta vallan,
menetän itseni hallinnan.
toisinaan tuntuu että jos voisin olla täysin avoin,
tää ei tuntus niin synkältä.

kuitenkin ne ovat asioita joita kenenkään tuskin tarvii tietää,
asioita joita käyn läpi itseni kanssa,
sellaisia joita tuskin kukaan ymmärtäisi.

niistä on vaikea puhua,
niitä on minunkin vaikea välillä tajuta.
tuntuu että päässä välillä pimenee,
ja kaikki vain on mua vastaan.

tierän kuitenkin sisimmässäni,
että jos kertoisin niistä ja tahtoisin puhua,
minua voitaisi ymmärtää paremmin.
sinä voisit ymmärtää minua paremmin.

tahron pyytää anteeksi,
vain jotta kaikki tietäisi etten tarkoita sillä mitään pahaa,
kun en avauru sisimmästäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot