Nimetön

Runoilija muija-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa ja moikka <3 Olen tälläinen hellyyttä kaipaava tyttö. Raapustelen kirjoituksiani tunteistani suurimmaks osaks.
 

Kerran meit oli kaks yhdessä, nyt meit on enää vaan kaks erillään toisistaan. Sama sänky, toisen kainalossa juu, tunteitakin olis joo. Silti yhteys puuttuu ja uupuu keskustelut ja illat romanttiset, kaipaan sua niin, tuu takas mun luo.. En meinaa fyysisesti vaan henkisesti.. Tahdon tuntee sut kuten ennen. Nyt olet vain ihminen jota rakastan mutten yhteyttä suhun saa. Yhteinen koti ja koira juu, muttei se riitä jos rakastaa oikeest. Tuu takas, sua kaipaan niin... Tuu takas rakas!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot